Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo Start sikrer effektiv deling av informasjon

Vår grunnmodul Invo Start hjelper deg å holde styr på all kommunikasjon du har med ulike selskaper og kontakter. I vårt kontakt- og selskapsregister får du tilgang til lagrede e-poster, prosjekter, saker og filer som er knyttet til kontaktkortet. Du får med andre ord fullt overblikk allerede i Invo Start. Foto: Invo AS.

Én brukervennlig arbeidsflate

Invos mål er å forenkle de ansattes hverdag, automatisere rutiner og strukturere all informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate. Invo Start er grunnpilaren i denne arbeidsflaten, og hjelper brukeren å navigere på tvers av hele Sharepoint-miljøet.

 

Kontakt- og selskapsregisteret er en av de viktigste funksjonene i Invo Start. Har du opprettet et kontaktkort på en person eller et selskap, vil all informasjon du knytter til kontakten være synlig på kontaktkortet. Det vil si at e-poster som er lagret, dokumenter, prosjekter, saker og kontrakter vil være tilgjengelig for alle som har tilgang. Her kan du gå videre til ulike prosjekt og saker, eller du kan laste ned dokumenter du trenger. Hvilke faner du får opp i kontaktkortet avhenger av hvilke moduler du har fra Invo. For eksempel vil prosjektfanen kun være synlig om du har Invo Prosjekt.

Integrert med hele Invo-suiten

Invo Start er integrert med alle Invos moduler. For eksempel kan e-posthåndteringsverktøyet Invo Connect brukes sammen med Start. Med Invo Connect kan du logge e-poster som igjen vil være tilgjengelig på kontaktkortet i Invo Start. Jo flere moduler du har, jo mer helhetlig blir arbeidsflaten, men du kan selvsagt velge de modulene som passer for din bedrift.

 

I tillegg fungerer Invo Start som et intranett, hvor du kan dele nyheter og informasjon med bedriften. Her kan man også kommentere og like innlegg, slik som i ett vanlig intranett. En felles startside sikrer god informasjonsflyt og at de ansatte er oppdatert på det siste som har skjedd. Fra Invo Start har du også snarveier til resten av Sharepoint-løsning, som dine prosjekter. I tillegg får du også tilgang til diverse støttesystemer bedriften bruker direkte fra startsiden.

Nysgjerrig på hva Invo kan tilby bedriften?

Invo Start er med andre ord inngangsporten til din nye Sharepoint-løsning. Er du interessert i en fullintegrert løsning som gir full oversikt med få klikk, forenkler informasjonsdelingen og skaper en mer effektiv arbeidshverdag? Da er Invo noe for deg. Ta kontakt for en gratis demo.

 

 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!