Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

INVO Connect – 1

Enkel og effektiv 
e-postlagring

Invo Connect er en applikasjon integrert med Microsoft 365 som forenkler gjenfinning og lagring av e-poster og dokumenter.

Med Invo Connect får du:

  • Alt i én brukervennlig arbeidsflate – få tilgang til hele SharePoint direkte fra Outlook

  • E-postlagring med automatisk metadatafangst. Det gjør det enklere å lagre og gjenfinne e-post

  • Maskinlæring sørger for lagringsforslag basert på tidligere bruk

  • Lagre dokumenter direkte til SharePoint fra f.eks. Word og Excel

Les også: Ett klikk»-løsning for arkivering og e-posthåndtering for SharePoint og Teams

Ett klikk, én arbeidsflate

E-post er den mest brukte kommunikasjonsformen i svært mange bedrifter, og en stor mengde kritisk informasjon sendes og mottas over e-post hver eneste dag. Eierskap til denne type informasjon tilhører helt klart organisasjonen. Likevel er det en utfordring for mange bedrifter at den viktige informasjonen blir liggende i den enkeltes Outlook, der den ikke er tilgjengelig for andre i organisasjonen.

 

Løsningen på dette er Invo Connect! Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo Connect gjør Outlook-søkene like gode som Google. Uansett hva filnavnet er finner Connect filen du ser etter.

INVO Connect

Invo Connect kobler sammen løsningene du og dine ansatte bruker daglig. Med et enkelt klikk kan dere lagre viktige e-poster og dokumenter fra Outlook og Office-pakken i SharePoint og Teams. Samtidig får brukerne full tilgang til dokumenter fra SharePoint, Teams og OneDrive for Business, direkte i Outlook. Med Invo Connect får du også Invo Explorer, der du enkelt laster opp dokumenter direkte fra for eksempel Word og Excel og inn i Sharepoint-løsningen. Du kan også dra filer fra filutforskeren og over til Invo Explorer. 

 

Book gratis demo med en av våre selgere

Vil du vite mer om Invo Connect?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.