Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

INVO Kvalitetssystem – 1

Et rammeverk for god kvalitetsledelse

Invo Kvalitetssystem gir deg tilgang til all informasjon om bedriftens rutiner, prosessbeskrivelser og maler i et brukervennlig system. 

Med Invo Kvalitetssystem får du:

  • Et godt rammeverk for ledelsessystem

  • Enkel oppbygging og vedlikehold av innhold

  • God visuell fremstilling av faser i prosesser med tilhørende maler og hjelpemidler

  • Et brukervennlig system med rask navigering

Bedre kvalitetsledelse med Invo Kvalitetssystem

Invo Kvalitetssystem er utarbeidet for å støtte opp om bedriftens prosessbeskrivelser, prosedyrer, arbeidsmetoder og kvalitetsledelse internt. En forutsetning for god kvalitetsledelse er at nødvendig styringsdokumentasjon i bedriften er tilgjengelig for alle bedriftens ansatte. Med Invo Kvalitetssystem får dere et rammeverk for arbeidet med å styrke kvalitetsledelsen, og muligheten for å samle relevant dokumentasjon i en oversiktlig løsning.

 

Les mer: «Slik lykkes du med Invo Kvalitetssystem».

Fleksibel og dynamisk løsning

Ingen bedrifts hverdag er lik. Derfor må også kvalitetssystemet kunne tilpasses hver enkelt bedrift. Invo Kvalitetssystem er fleksibelt og dynamisk. Dere får selv muligheten til å bygge opp strukturen etter egne mål og behov. Dokumenter kan organiseres i seksjoner og nivåer, det være seg rutiner, prosedyrer, sjekklister og instrukser. Det er naturligvis også mulig å oppdatere innhold og maler i løsningen, uten at det er nødvendig å involvere Invo.'

 

Invo Kvalitetssystem er naturlig og tett integrert med Invo Malbibliotek. Malbiblioteket gir tilgang til kvalitetssikrede maler tilpasset ulike deler av Invos løsning, for eksempel Prosjekt, Kontrakt eller Dokumentsenter.

 

Tilleggsapplikasjon: INVO Malbibliotek

Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.

INVO Kvalitetssystem

Invo Kvalitetssystem er et rammeverk for ledelse som bidrar til å kvalitetssikre prosesser i din bedrift. Dere kan selv bygge på og vedlikeholde løsningen for å dekke deres behov. Modulen er integrert med Microsoft 365.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!