Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

211026Invo 0123 FJ1

Full kontroll i prosjektgjennomføringen 

Invo Prosjektstyringsverktøy gir organisasjonen god kontroll på prosjekter, og bidrar til en smidig prosjektgjennomføring.

Med Invo Prosjektstyringsverktøy får du:

  • Økt kontroll over gjennomføring av prosjekter med god oversikt over prosjektfaser

  • Enkel oppretting og delegering av aktiviteter og oppgaver

  • Fleksibel oppbygging av modeller. Det kan opprettes flere modeller etter behov

  • Bedre planlegging og forenklet prosjektrapportering

Tilrettelegger for god prosesstyring

Med Invo Prosjektstyringsverktøy får dere en helhetlig løsning for styring av alle faser i et prosjekt, inkludert beslutningsporter, sjekklister, aktiviteter og oppgaver. Verktøyet gir bedriften en god oversikt over tidligere, pågående og fremtidige prosjekter, og hjelper til med å støtte opp om underliggende prosjektmodeller. En god prosesstyring med standardiserte prosesser bidrar til en mer uniform prosjektgjennomføring, samtidig som bedriften fremstår som mer profesjonell.

 

Les også: «5 grunner til at din bedrift trenger et prosjektstyringsverktøy».

Én arbeidsflate for styring av hele prosjektet

Invo Prosjektstyringsverktøy er ett av få verktøy som kobler styringssystem, prosjektstyring, dokumenthåndtering og samhandling i en og samme løsning. Det betyr at alle deltakerne i prosjektet aktivt kan jobbe med aktiviteter, oppgaver, maler og prosjektdokumenter på én arbeidsflate.

 

Invo Prosjektstyringsverktøy er integrert med Invo Prosjekt og Microsoft teknologier som SharePoint, Power BI og mer. Disse integrasjonene gjør det mulig å effektivisere arbeidshverdagen, og bidrar til høyere produktivitet hos de ansatte.

INVO Prosjek Tstyringsverktøy – 1

INVO Prosjektstyringsverktøy

Invo Prosjektstyringsverktøy er en skybasert løsning som gir organisasjonen full kontroll på alle prosjekter dere er involvert i. Dette er et enkelt og brukervennlig verktøy som sikrer smidig gjennomføring av både enkle og mer komplekse prosjekter.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!