Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

INVO Prosjekt – 1

Effektiv og smidig prosjektledelse

Mangler du oversikt og struktur på prosjektene dine? Invo prosjekt effektiviserer prosjektledelsen og gjør den mer smidig.

Med Invo prosjekt får du:

  • En brukervennlig prosjektportal - opprett nye prosjekter med få klikk og med predefinerte maler for enkel oppstart.

  • Enkel lagring og gjenfinning av dokumenter. Versjonskontroll gjør det enkelt å gjenopprette tidligere versjoner.

  • God samhandling – del filer både eksternt og internt. Enkel tilgangs- og rettighetsstyring sikrer at du har kontroll på alle delinger.
  • Tett integrasjon mot Microsoft Teams.

Vi ønsker å gjøre din arbeidshverdag enklere. La oss ta en prat!

Invo prosjekt gir rask oversikt over dokumenter, oppgaver og deltakere i et prosjekt. Viktig informasjon lagres og deles med få tasteklikk.

For en enda mer smidig prosjektgjennomføring kan dere også bygge på Invo Prosjekt med Invo Prosjektstyringsverktøy.

Invo Prosjekt Test

Strømlinjeformet opprettelse av nye prosjekter

Invo Prosjekt gjør det enkelt å holde oversikt over prosjektene som pågår i virksomheten. Ved å strømlinjeforme opprettelsen av prosjekter med predefinerte mappestrukturer kommer teamet raskt i gang og kvaliteten på prosjektet heves. Deltakerne kan enkelt og mer effektivt samhandle med hverandre, skaffe seg oversikt og styre i samme retning.

Prosjektmodulen kan integreres med Microsoft Office og Outlook, samt andre programmer og løsninger dere benytter. Dette gir umiddelbare gevinster, blant annet mer effektive arbeidsprosesser.

Rik funksjonalitet for mer effektivt samarbeid

Gjennom funksjonen «Self service» kan dere opprette og administrere oversiktlige og fullverdige prosjektrom for intern og ekstern samhandling i SharePoint og Teams. I prosjektrommet samler teamet all dokumentasjon knyttet til prosjektet. Alle deltakerne får rask tilgang til dokumenter, e-poster, oppgaver og annet de trenger for å utføre oppgaver innenfor sine ansvarsområder.

Les også: "Tre enkle steg som gir en vellykket utrulling av Teams"

Med rik funksjonalitet på dokumentnivå vil deltakerne til enhver tid ha oversikt over status på prosjektet og de seneste versjonene av all dokumentasjon. De kan enkelt samhandle med hverandre, og jobbe sammen i ett og samme dokument. Dette øker kvaliteten på arbeidet som utføres og bidrar til å optimalisere prosjektgjennomføringen.

Tilleggsapplikasjoner

INVO Prosjek Tstyringsverktøy
Prosjekt- og prosesstyring

INVO Prosjekt-styringsverktøy

Invo Prosjektstyringsverktøy er en skybasert løsning som gir organisasjonen full kontroll på alle prosjekter. Et enkelt og brukervennlig verktøy som sikrer smidig gjennomføring av både enkle og mer komplekse prosjekter.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Malbibliotek

Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.
INVO Tilleggsappli Kasjoner
Tilleggsapplikasjon

INVO Tilgangskontroll

Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint og Office 365.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!