Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

211207Invo 1102 FJ

Funksjonell startside i Microsoft 365

Invo Start gir bedriftens ansatte en funksjonell startside i Microsoft 365. Her får du samlet tilgangen til private og felles arbeidsområder, i tillegg til eksterne applikasjoner. Invo Start kan integreres med andre systemer og skreddersys etter deres behov.

Med Invo Start får du:

  • En brukervennlig og moderne startside i SharePoint, som gir rask implementering av standard funksjonalitet

  • Publisering av nyheter og oppdateringer, med mulighet for sosial samhandling

  • Kontaktregister og rettighetsstyring

  • Tilgang fra ulike arbeidsflater, og lenker til virksomhetskritiske støttesystemer

En inngangsportal til selskapets IT-løsninger

Med en standardisert startside i Microsoft 365 er det enkelt for de ansatte å navigere i bedriftens systemer. Invo Start blir et knutepunkt for mapper og løsninger de ansatte benytter i det daglige arbeidet sitt. Systemet gir stor grad av fleksibilitet og mulighet for personlige tilpasninger. Startsiden inneholder snarveier til den ansattes moduler i SharePoint, samt andre støtte- og fagsystemer, og gjør det enkelt å komme i gang med oppgaver og gjøremål.

Invo Start kan naturligvis integreres med andre moduler fra Invo. Kombinerer dere Invo Start med Invo Prosjekt vil brukerne få tilgang til alle sine prosjekter, siste dokumenter og delegerte oppgaver på tvers av prosjektene direkte fra startsiden. Dette gir en komplett oversikt over pågående prosesser og hvilke prosjekter som eventuelt krever oppfølging.

Åpner for kunnskapsdeling på tvers av bedriften

Ved aktivering av nyhetspublisering på forsiden kan startsiden også legge til rette for informasjon- og kunnskapsdeling internt i organisasjonen. I og med at startsiden er det første som møter de ansatte hver dag, blir det enklere å distribuere felles informasjon og oppdateringer til de ansatte på lik linje som på et intranett.

Tilleggsapplikasjon: Invo Brreg

Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene. 

Kontakt oss

La oss ta en prat om deres behov!

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!