Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

INVO Start

Invo Start gir bedriftens ansatte en funksjonell startside i Microsoft 365. Fra startsiden klikker du deg enkelt videre til private arbeidsområder og fellesområder, samt eksterne applikasjoner som benyttes i bedriften. Invo Start kan integreres med andre systemer og skreddersys etter deres behov.

INVO Start – 1

Med Invo Start får du:

  • En brukervennlig og moderne startside i SharePoint
  • Rask implementering av standard funksjonalitet
  • Publisering av nyheter og oppdateringer
  • Sosial samhandling
  • Kontaktregister
  • Lenker til virksomhetskritiske støttesystemer
  • Rettighetsstyring
  • Tilgang fra ulike arbeidsflater

En inngangsportal til selskapets IT-løsninger

Med en standardisert startside i Microsoft 365 er det enkelt for de ansatte å navigere i bedriftens systemer. Invo Start blir et knutepunkt for mapper og løsninger de ansatte benytter i det daglige arbeidet sitt. Systemet gir stor grad av fleksibilitet og mulighet for personlige tilpasninger. Startsiden inneholder snarveier til den ansattes moduler i SharePoint, samt andre støtte- og fagsystemer, og gjør det enkelt å komme i gang med oppgaver og gjøremål.

Invo Start kan naturligvis integreres med andre moduler fra Invo. Kombinerer dere Invo Start med Invo Prosjekt vil brukerne få tilgang til alle sine prosjekter, siste dokumenter og delegerte oppgaver på tvers av prosjektene direkte fra startsiden. Dette gir en komplett oversikt over pågående prosesser og hvilke prosjekter som eventuelt krever oppfølging.

Åpner for kunnskapsdeling på tvers av bedriften

Ved aktivering av nyhetspublisering på forsiden kan startsiden også legge til rette for informasjon- og kunnskapsdeling internt i organisasjonen. I og med at startsiden er det første som møter de ansatte hver dag, blir det enklere å distribuere felles informasjon og oppdateringer til de ansatte på lik linje som på et intranett.

 

Tilleggsapplikasjon: Invo Brreg

Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect.

Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo Connect gjør Outlook-søkene like gode som Google. Uansett hva filnavnet er finner Connect filen du ser etter.