Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo Tilleggsapplikasjoner

Vi tilbyr tre ulike tilleggsapplikasjoner: Invo Tilgangskontroll, Invo Malbibliotek og Invo Brreg. Disse applikasjonene kan ikke kjøpes alene, men kan kjøpes som et tillegg til enkelte moduler. Les mer om de ulike applikasjonene, og hvem de fungerer sammen med.

INVO Malbibliotek
Invo Malbibliotek er en tilleggsmodul som forenkler, kvalitetssikrer og effektiviserer distribusjon av maler i MS SharePoint og Office 365. Sikre at malene alltid er tilgjengelig på rett sted for de riktige personene.
INVO Tilgangskontroll
Invo Tilgangskontroll er en tilleggsapplikasjon som forenkler administrasjon og gir en god oversikt over interne og eksterne tilganger på mapper og filer i MS SharePoint og Office 365.
INVO Brreg
Invo Brreg er en tilleggsapplikasjon i Invo Solution som lar bedriften din hente juridisk riktig informasjon om alle deres kunder og leverandører direkte fra Brønnøysundregistrene.
Se alle løsninger
Invo tilbyr flere ulike moduler for blant annet prosjektstyring, dokumenthåntering, e-posthåndtering og saksbehandling. Du kan lese mer om alle modulene under løsninger.

Det som gjør oss unike, er vår applikasjon Invo Connect.

Med Invo Connect er det enkelt å lagre e-poster og dokumenter i SharePoint og Teams. Invo Connect gjør Outlook-søkene like gode som Google. Uansett hva filnavnet er finner Connect filen du ser etter.