Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Prosjektportal for bygg- og anleggsbransjen 

Invos bransjeløsning dekker alt fra dokumenthåndtering til prosjektstyring gjennom en brukervennlig arbeidsflate. Vi har lang erfaring med flere ulike kunder innen bygg- og anleggsbransjen, og tilbyr systemer som effektiviserer og forenkler hverdagen.

Systemer som sikrer god arbeidsflyt

Invos bransjeløsning er satt sammen av flere moduler som er tilpasset bygg- og anleggsbransjen. Modulene sikrer effektiv og brukervennlig dokumenthåndtering og prosjektstyring i bedriften. I denne løsningen får du Invo ProsjektProsjektstyringsverktøyConnectKvalitetssystem og Tilgangskontroll.

Du får altså alle verktøy bedriften trenger for en sømløs arbeidsflyt, bedre kontroll på informasjon og økt kvalitet på prosjektgjennomføringen.  Prosjektstyringsverktøyet er tilpasset og utviklet på bakgrunn av bransjens behov og arbeidsmåter.

211026Invo_-1065_F2_3_3J-e1663151556752.jpg

Med vår bransjeløsning får du:

Whitepaper Bransjeløsning Bygg Og Anlegg 1

Hvordan lykkes med prosjektstyringen?

I dette dokumentet har vi samlet tips og løsninger som bidrar til en effektiv prosjektstyring. Vil du vite mer? Trykk på knappen nedenfor, og fyll ut skjemaet, så får du tilgang på dokumentet. Dokumentet er tilpasset bransjeløsningen for bygg og anlegg, men løsningen fungerer for alle som jobber med prosjekter. 

Gode integrasjoner øker produktiviteten

Invo er integrert med Microsoft-teknologier som Microsoft 365, SharePoint, Power BI, SmartDok og mer. Disse integrasjonene bidrar til å maksimere både effektivitet og produktivitet hos de ansatte. Modulene våre dekker bygg- og anleggsbransjens behov fra dokumenthåndtering og samhandling i praksis, til prosess- og prosjektstyring på et overordnet nivå. 

Lurer du på om våre løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Integrering@2X Kopi
INVO Connect (1)
Outlook-applikasjon

INVO Connect

Invo Connect kobler sammen løsningene dere bruker. Med et enkelt klikk kan dere lagre e-poster og dokumenter fra Outlook i SharePoint og Teams. Dere får også tilgang til dokumenter fra SharePoint, Teams og OneDrive, direkte i Outlook.
INVO Kontrakt
Avtalehåndtering

INVO Kontrakt

Invo Kontrakt samler all informasjon knyttet til ulike kontrakter på samme sted. Tilgangsstyring og varsling sørger for at de rette personene får tilgang til nødvendig informasjon, og sikrer god oppfølging av kontrakten.
INVO Dokumentsenter
Administrasjon

INVO Dokumentsenter

Samle alle dokumenter og dokumentasjon i Invo Dokumentsenter. Med integrasjon mot Microsoft 365 møtes brukerne av et velkjent grensesnitt, samtidig som det aldri har vært enklere å holde orden i selskapsdokumentene.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!