Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Byggimpuls AS velger Invo!

"Som en del av strategien for fremtidig vekst, har vi valgt Invo som leverandør av styringssystem for bedriften samt prosjekt- og oppfølgingssystem."

Byggimpuls har som en del av strategien for fremtidig vekst vært i en prosess for å optimalisere våre IKT-systemer. Som en del av denne prosessen, har vi valgt Invo som leverandør av styringssystem for bedriften samt prosjekt- og oppfølgingssystem. I denne prosessen, har vi sett på systemer levert fra flere forskjellige leverandører, men til slutt falt valget på Invo da de har en fullintegrert løsning med Microsoft 365 som både dekker våre behov og integrerer seg godt inn mot de andre systemene vi har valgt for styring av bedriften sier Lars Birger Aasterud, Avdelingsleder Prosjekt i Byggimpuls AS.

Byggimpuls har som en del av denne prosessen vært opptatt av å ha et system som gir muligheter for å dele informasjon med kunder, leverandører og underentreprenører, noe Invo sin løsning ivaretar på en veldig god og enkel måte. I tillegg til at Invo sin løsning er enkel å integrere mot de andre systemene vi har valgt, er Invos løsning både intuitiv for brukeren og enkel å ta i bruk.

Leveransen består av følgende moduler og tilleggsapplikasjoner:

Invo Prosjekt

Invo Connect

Invo Dokumentsenter

Invo Kvalitetssystem

Invo Tilgangskontroll

Invo Prosjektstyring

Vi i Invo takker for tilliten så langt, og ser frem til et spennende samarbeid fremover!

Om Byggimpuls AS

Byggimpuls AS er et norskeid selskap som ble etablert i 2005. Firmaet har i dag om lag 300 ansatte med hovedkontor på Alnabru, avdelingskontorer Fredrikstad samt produksjonslokaler i Aurskog. Byggimpuls er en nisje entreprenør og produksjonsbedrift med egen prosjektavdeling. Vi tilbyr alt fra håndverkstjenester utført av egne ansatte til komplett prosjekter. Vi skal bidra med solid faglig kompetanse, høy arbeidsmoral og gjennomføringsevne for å sikre alle våre samarbeidspartnere det beste resultatet.

 

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!