Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Invo utvider laget – ansetter Hanne (36) og Odin (22)

Ålesund-kontoret til Invo har ansatt Hanne Fiksdal (36) og Odin Velle Ulvestad (22). Etter kun litt over en uke i den nye jobben, er begge overbevist om at IT-selskapet er det rette stedet for dem.  

På tampen av året har Invo styrket Ålesund-kontoret med to nye fjes. Med en ny ansatt i support-avdelingen og en til IT-konsulent på plass, har Invo nå enda flere ressurser som skal fortsette å bidra til å gjøre hverdagen til kundene både enklere og mer effektiv.   

Imponert over produktene 

Hanne er ansatt som ny supportkonsulent. Hun forteller at det var nettopp produktene til Invo som overbeviste henne om at dette var et sted hun ønsket å jobbe. 

— Jeg er så imponert over produktene. Da jeg oppdaget Invo tenkte jeg «disse løsningene er helt geniale – sånn burde jeg ha på jobb», sier hun. 

Hanne har over ti års erfaring innenfor kundeservice og -support. Etter noen gode år i BNP Paribas Leasing Solutions, følte hun det var på tide å komme hjem igjen til IT-bransjen. Med tidligere erfaringer fra selskaper som Cordel og PC Support har hun et stort hjerte for gode teknologiløsninger som hjelper mennesker med å få en enklere hverdag.  

— Jeg er godt i gang med opplæring i Invos systemer og gleder meg skikkelig til å bli kjent med kundene og hjelpe til der det trengs. I min stilling er det sjeldent samme forespørsel kommer to ganger på rad, men det er akkurat det som gjør kundesupport så givende, sier hun.  

Ny dataspesialist  

Odin kommer til Invo rett fra skolebenken, med en rykende fersk utdanning som dataingeniør ved NTNU. Der har han spesialisert seg innenfor applikasjonsutvikling. Nå er han hentet inn til Invo som ny IT-konsulent.  

— Invo er en veldig spennende bedrift. Mitt inntrykk er at Invo er veldig frempå og ambisiøse. En del av grunnen til at jeg ble så glad da jeg fikk komme på intervju er også fordi Invo er en bedrift i nærområdet, noe som er fint da jeg ikke ønsket å flytte lang hjemmefra, sier han. 

Leder for utvikling, Kjetil Vassbakk, er glad for å ha fått med Hanne og Odin på laget.  

— God kundebehandling og support er viktig for oss, og noe Hanne brenner for. Hennes erfaring og pågangsmot vil være et godt tilskudd til supportavdelingen, sier han. 

Vassbakk er godt fornøyd med at også Odin valgte å jobbe i Invo:  

— Som nyutdannet innen IT i dag har man mange valgmuligheter. Vi synes derfor det er veldig kjekt at Odin valgte nettopp oss for å starte sin karriere. Her vil han få tatt i bruk sin ferske kompetanse, utfordret sin kreativitet og bygge videre erfaring i et godt miljø med spennende utfordringer. 

Møttes på julebord 

Både Hanne og Odin startet i Invo 1.desember. De begge ble invitert med på Invos julebord i forkant av jobbstarten, og er enige om at det gjorde overgangen til en ny jobbhverdag litt lettere.   

Odin skyter inn at han naturlig nok var litt spent før det første møte med nye kollegaer, men at nervene forsvant fort da han fikk treffe gjengen.   

— Folka her er veldig åpne og hyggelige. Det setter jeg pris på, sier han.  

Etter en oppstartsuke full av nye inntrykk og bekjentskaper, opplæring og informasjon, er både Hanne og Odin klare på at Invo er rett sted for dem. 

— Her har vi kollegaer som er inkluderende og som har mye humor. Vi har fått en veldig god velkomst, avslutter Hanne.   

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!