Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Ny selgerduo starter hos Invo – skal hjelpe flere å få en enklere jobbhverdag

Med flere års erfaring og entusiasme for salgsfaget, begynner nå Jounes (32) og Mathias (34) i nye jobber på Oslo-kontoret til det stadig voksende IT-selskapet Invo.

IT-selskapet Invo utvider nå laget ved å ansette Jounes Toth (32) og Mathias Korterød Johansen (34) som nye Senior Solutions Sales Advisors.

 

Toth kommer til Invo fra AdminControl, et datterselskap av Visma, der han har jobbet som Business Development Manager. Etter fem år i AdminControl, bestemte han seg for å ta steget over til Invo.

 

 – Det første som slo meg da jeg oppdaget Invo var hvor spennende dette selskapet er. Invo tilbyr ordentlig gode produkter og det er mange dyktige mennesker som jobber her. Det gjenspeiler seg i de gode resultatene som selskapet kan vise til. Gode resultater var absolutt tiltrekkende for meg når jeg skulle videre til en ny jobb, innrømmer Toth.

 

Invo, som ble startet opp i 2004, feirer nå 20 år og kan skimte med over 30 ansatte. Selskapet spesialiserer seg på å forenkle ansattes hverdag ved å automatisere rutiner og strukturere informasjon gjennom én brukervennlig arbeidsflate.

- Lett å ha det hyggelig

Toth, som det nyeste tilskuddet i gjengen, startet i IT-selskapet 1.februar. Han er allerede godt i gang med opplæringen, der han blir bedre kjent med Invos produkter, i tillegg til å treffe nye kollegaer. Han forteller om et arbeidsmiljø det er lett å føle seg hjemme i.

 

– Jeg skjønte raskt etter oppstarten på kontoret at i Invo har jeg kollegaer som er dyktige, og som det er lett å ha det hyggelig med. Det å bry seg om hverandre, både på det personlige plan og profesjonelt er viktig for meg. Jeg setter stor pris på balansen mellom god stemning og profesjonalitet, sier han.

 

1.mars får Toth en ny kollega i Mathias Korterød Johansen, som også starter som ny selger i IT-selskapet. Johansen kommer til Invo fra SuperOffice, og forteller at han valgte å begynne i Invo blant annet på grunn av deres produkter innenfor prosjektledelse og -styring.

En enklere jobbhverdag

-  Jeg har tidligere jobbet med salg både direkte og gjennom partnere, og blir nok beskrevet som en som


 er god på å forstå kundens behov relativt raskt. Jeg synes det er spennende å kunne jobbe med kunder som håndterer komplekse prosjekter, og ser veldig frem til å bistå og gi råd til kundene om hvordan Invos løsninger bidrar til enklere håndtering av informasjon i prosjekter, sier Johansen.

 

Johansen forteller om en god rekrutteringsprosess og at han har følt seg godt ivaretatt hele veien.

 

 – Da jeg møtte folka her for første gang fikk jeg et veldig godt inntrykk. Hele prosessen fra start til slutt har vært ryddig håndtert og vi har hatt gode og ærlige samtaler. Jeg har hatt en god magefølelse hele veien, og er sikker på at dette blir skikkelig bra. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Johansen.

 

CSMO i Invo, Afshan Malik, ser frem til at den nye selgerduoen er på plass.

 

 - Vi har store vekstambisjoner i årene som kommer, og med Jounes og Mathias om bord er vi enda bedre rustet til å nå våre mål. I en travel tid der stadig flere selskaper ser behovet for å fjerne unødvendige tidstyver, er jeg sikker på at våre nye selgere kommer til å bistå på en klok måte, avslutter Malik.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!