Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Nytt interkommunalt selskap velger saksbehandlerverktøy fra Invo

Invo skal fra januar 2022 levere saksbehandlingsverktøy og arkivløsning til det interkommunale selskapet KUSEK IKS. Foto: Invo AS

Det interkommunale kontrollutvalgssekretariatet i Vest-Finnmark (KUSEK IKS) utfører sekretariatstjenester for kontrollutvalgene i sine ni eierkommuner Alta, Hammerfest, Porsanger, Nordkapp, Kautokeino, Karasjok, Måsøy, Loppa og Hasvik. Sekretariatet er administrasjon for det enkelte kontrollutvalg, og skal påse at sakene er forsvarlig utredet. 

 

KUSEK IKS har inngått avtale med Invo om saks- og arkivløsningene: Invo Start, Invo Sak, Invo Connect, Invo Malbibliotek og Møtemodul.

Derfor valgte de Invo

– Invo hadde god kjennskap til våre systemer og behov fra før. De ga raskt tilbakemeldinger på våre henvendelser i prosessen og kunne levere kostnadseffektive løsninger tilpasset vårt behov, forteller Kate M. Larsen, daglig leder i KUSEK IKS.

De nye løsningene kommer på plass i løpet av kort tid.

 

– Vi vurderte tre aktører i konkurransen. I valg av leverandør var det viktig for oss å velge noen som er tett på og tilgjengelige i oppstartsfasen, slik at vi får god oppfølging, sier Larsen.

 

Les mer om vår løsning for sak- og arkiv for offentlig sektor.

Bidrar til effektiv drift

Invo har utviklet en komplett løsning basert på Microsoft 365, som forenkler arkiveringsprosessen for saksbehandlere i interkommunal og offentlig sektor.

 

– Nå ser vi frem til å få på plass et godt saksbehandlerverktøy, som bidrar til enda mer effektiv drift, sier Larsen.

 

Løsningene sørger for at alle saksbehandlere har full oversikt og enkel tilgang til all informasjon om aktuelle saker, og kan registrere, behandle og arkivere saker alt i samme arbeidsflate.

 

Lurer du på om Invo sine løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

System for arkivering av e-post

Henvendelser til kontrollutvalgene er en viktig del av kontrollutvalgenes arbeid, slik at politikere, innbyggere, media og ansatte skal oppleve kontrollutvalget som et aktivt og viktig kontrollorgan. Henvendelser til kontrollutvalget kan gjøres via sekretariatets e-post.

 

Til dette skal KUSEK IKS bruke Invo Connect som blant annet forenkler lagring og gjenfinning av e-poster og filer ved hjelp av maskinlæring.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!