Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

5 grunner til at din bedrift trenger et prosjektstyringsverktøy

Prosjektstyring kan være en flaskehals for mange bedrifter, hvor mye unødvendig tid og ressurser tas opp. Her er 5 gode grunner til at ditt selskap bør vurdere å ta i bruk Prosjektstyringsverktøy fra Invo for å løse opp i prosjektstyringsfloken.

Hva innebærer prosjektstyring? Les her

1. Du sparer tid og ressurser

Det er et vanlig problem for mange bedrifter at systemene man bruker ikke er skreddersydd for de oppgavene man jobber med i det daglige. Det skaper unødvendig merarbeid i alle ledd, noe som naturligvis også fører til en økt kostnad for bedriften. Derfor fungerer Invos Prosjektstyringsverktøy som er et påbygg til Invo Prosjekt etter «plukk og miks»-prinsippet, hvor man kan velge ut de tjenestene som komplementerer bedriftens egne systemer på en effektiv måte. På det viset får man en løsning for prosjektstyring som sparer bedriften både tid og ressurser, og som kan settes opp på null og niks.

Lyst til å vite mer om Invo Prosjektstyringsverktøy? Bestill gratis demo.

2. Du henger med i tiden

Digitaliseringen av prosjektstyring skjer i rekordfart og du må være på tå hev for å følge med i utviklingen. Heldigvis gjør Invos Prosjektstyringsverktøy at du slipper å tenke på dette selv, ettersom Invo kontinuerlig utvikler nye moduler og funksjoner som forbedrer tjenesten. Dette gjøres blant annet i samarbeid med kundene, slik at det svarer på reelle behov. Som kunde hos Invo, har du med andre ord også muligheten til å påvirke utviklingen slik at den gagner deg og din bedrift.

3. Du får en tydeligere ansvarsfordeling

Et problem som ofte oppstår i prosjektstyring, er forvirring rundt ansvar. Hvem skulle gjøre hva? Med et prosjektstyringsverktøy blir ansvarsfordeling betraktelig enklere. I Invos Prosjektstyringsverktøy kan du tilegne aktiviteter til de respektive deltakerne i prosjektet, slik at det ikke oppstår noe forvirring rundt hvem som har ansvar for hva eller når det skal gjøres.

Invo Prosjektstyringsverktøy er en del av vår komplette løsning for eiendom, bygg- og anleggsbransjen. Les mer om Invo Prosjektportal.

4. Du får mer ut av det du har

De fleste bedrifter bruker i dag Microsoft 365-pakken. Med Invo Prosjektstyringsverktøy får du et system som prater med programmer som Outlook, SharePoint, Teams og Power BI. Det gjør at du får en sømløs tilgang til dokumenter, maler og aktiviteter, i ett og samme system. På det viset får du en mer effektiv arbeidsflyt, som ikke forstyrres av filkrøll eller ikke-kompatible systemer.

5. Du får et bedre beslutningsgrunnlag

Sist, men ikke minst, gir Prosjektstyringsverktøy fra Invo deg et mye bedre grunnlag for å ta riktige beslutninger i kritiske faser av prosjektet. En vanlig årsak til at feil beslutninger blir tatt, er manglende oversikt over informasjon. Dette problemet reduseres betraktelig med et godt prosjektstyringsverktøy. Dermed blir det lettere å ta gode avgjørelser når prosjektet skal gjennom en beslutningsport. Slik kan du med trygghet vite at bedriftens midler utnyttes på best mulig vis.

Lyst til å se produktet i bruk? Se vårt mini-webinar her.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!