Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Alt i ett med Invos bransjeløsning

Savner du et system som gir deg full oversikt over prosjekter, dokumenter, fremgang og prosesser, samtidig som du kan sikre at nødvendige e-post lagres på riktig sted? Da er Invos bransjeløsning noe for deg. Foto: Invo AS

Invo har hjulpet en rekke firmaer i bygg og anleggsbransjen med å strukturere, effektivisere og forenkle arbeidshverdagen. Våre moduler er utviklet sammen med bransjen, og er tett integrert mot Microsoft og Sharepoint. 

I Invos bransjeløsning for bygg og anlegg inngår modulene Invo Prosjekt, Prosjektstyringsverktøy, Connect, Kvalitetssystem og Tilgangskontroll. Sammen utgjør disse modulene den beste grunnpakken for enkel og strukturert prosjektstyring i bransjen. Du får alt i en arbeidsflate, med et brukervennlig grensesnitt. 

Les også: Lei av å bruke tiden på rutinearbeid som kunne vært effektivisert? 

Tett integrasjon med eksterne systemer 

Invo kan integreres med eksterne systemer. Det betyr at du fortsatt kan arbeide i flere av systemene du bruker i dag, samtidig som du får prosjektstyring og dokumentasjon lagret på ett sted med Invos bransjeløsning. Kombinasjonen av en god løsning og tette integrasjoner til eksterne systemer, sikrer flyt i arbeidet og sparer mye tid både for ledelsen og øvrige ansatte.  

Se hvordan Risa fikk en mer effektiv arbeidsflyt med Invo

I tillegg til å samle alt i en arbeidsflate er også Invo Prosjekt integrert med Microsoft Teams og Outlook. Det betyr at de ansatte kan jobbe i det systemet de foretrekker, uten at det går utover dokumentdeling eller arbeidsflyten i prosjektet.  

Tilgangsstyring helt ned på dokumentnivå 

Med Invo Tilgangskontroll har du full oversikt over interne og eksterne tilganger på prosjektet. Du kan enkelt legge til, fjerne og se tilganger og delinger som er gitt helt ned på dokumentnivå. Det forenkler administrasjonen av prosjektet og sparer deg mye tid.  

Er du interessert i en mer effektiv arbeidshverdag, men god struktur og oversiktlige systemer, er du velkommen til å kontakte oss for en gratis demo.  

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!