Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

Credo Gruppen velger Invo for full suite-løsning

Invo og Fonn skal i samarbeid levere en komplett løsning for Credo Gruppen, inkludert intranett, prosjektstyringsverktøy, dokumenthåndtering og kvalitetssikring. Foto: Credo Gruppen AS

Credo Gruppen er en ledende aktør innen bolig- og eiendomsutvikling, med hovedfokus på Innlandet og Bergensregionen. Som et ledd i sin digitaliseringsprosess har de nå inngått en avtale med Invo og Fonn om en full suite-løsning.

Invo skal levere moduler som Prosjekt, Prosjektstyringsverktøy, Kvalitetssystem, Sak, Dokumenthåndtering og Intranett, mens Fonn skal levere applikasjoner for utebrukere, som sjekklister, befaringsløsning og avvikshåndtering.

Applikasjonene fra Fonn skal integreres med Invos moduler, slik at arbeidsflyten blir sømløs.

Derfor valgte Credo denne løsningen

Ian Nordal, drifts- og innkjøpssjef i Credo Gruppen, sier at et stort fortrinn ved denne løsningen var den sømløse integrasjonen av våre prosesser og måten vi ønsker å jobbe på.

Vi hadde satt oss flere kriterier, men et av de viktigste var muligheten til å integrere programvaren med Microsoft 365 som vi allerede brukte. Vi vurderte flere aktører, og hadde til slutt tre som var aktuelle, sier Nordal og fortsetter:

Det som gjorde at valget falt på Invo og Fonn, var måten løsningene deres kompletterte hverandre på. Vi så at dette vil kunne gi oss stor nytte - spesielt ute i felten.

Vil digitalisere kommunikasjonen

Nordal mener bransjen i mange år har hengt litt etter i digitaliseringsprosessen, men håper at de nå vil kunne være mer frempå.

Vi ser at god dokumentasjon blir stadig viktigere. Vi ser også at nye forskrifter og regler i bransjen er noe vi stadig må oppdatere oss på og forholde oss til. Samtidig har byggebransjen vært treig når det gjelder digitalisering, og det er stadig viktigere at vi som aktører i bransjen «kobler oss på».

Vi håper nå at denne løsningen vil kunne løse utfordringene med sporbarhet og kontroll for dokumenthåndtering, samt bistå til en mer sømløs kommunikasjon mellom aktører som er involvert i saker og prosjekter, uttaler Nordal.

Les mer om vår bransjeløsning for bygg og anlegg.

Fornøyd med levert løsning

Roberth Klemetsen, administrerende direktør i Invo, er svært fornøyd med å ha Credo Gruppen med på laget.

Vi er glade over å kunne levere godt på et omfattende anbud. Det er i tillegg veldig gøy å få jobbe med en aktør som Credo, som deler våre verdier når det kommer til nytenkning og proaktivitet. I Invo er vi alltid på utkikk etter å utvikle oss gjennom kundedialog og innovasjon, og mitt inntrykk er at dette er et tankesett Credo deler, uttaler Klemetsen.

Lurer du på om Invo sine løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!