Du søkte på:

Fant du ikke det du søkte etter? Ta gjerne kontakt med oss!

BundeBygg signerer med Invo

Den regionsledende entreprenøren velger Invo som leverandør av blant annet prosjektstyring, kvalitetsledelse og dokumenthåndtering. BundeBygg er en ledende entreprenør i Oslo og Viken, og har blant annet jobbet på Munch Brygge-prosjektet. Foto: Stor-Oslo Eiendom AS

BundeBygg er en del av BundeGruppen og er en ledende aktør innen bygg- og anleggsbransjen i Oslo og Akershus. De har nå signert en avtale om å ta i bruk flere av Invos verktøy, inkludert Invo Prosjekt, Invo Prosjektstyringsverktøy, Invo Dokumentsenter, Invo Kvalitetssystem og Invo Connect.

De har i tillegg valgt å ha intranett og tilgangskontroll gjennom Invo.

Derfor falt valget på Invo

Therese Karlsen, innovasjonssjef i BundeBygg AS, sier at en av hovedgrunnene til at de valgte Invo, var at de hadde en løsning som enkelt og raskt kunne integreres med systemene bedriften allerede benytter seg av.

Før innkjøpsprosessen startet hadde BundeBygg allerede valgt Microsoft 365 som plattform, med de moduler og de funksjonaliteter det fører med seg. Vi trengte noen tilpasninger og tilleggsfunksjonalitet på toppen av Microsofts løsninger, og her var Invo en av kandidatene. Invo var ikke den rimeligste leverandøren, men fremstod som en leverandør med ferdigutviklede produkter, og dermed hadde løsninger som var klar til å tas i bruk, sier Karlsen.

En annen ting som stakk seg ut, var måten Invo samlet all informasjon på ett og samme sted.

BundeBygg har et mål om å forenkle dokumenthåndtering i våre utviklings- og byggeprosjekter, og tilby én relevant arbeidsflate for våre ansatte i arbeidshverdagen. Derfor er det viktig for oss å ha et toppsystem som samler informasjon, og tilgjengeliggjør den på en god måte. Invo tilbyr oss en løsning på toppen av Microsoft 365 med mange tilleggsfunksjoner, som forhåpentligvis vil oppleves som brukervennlig og vil gi merverdi for våre ansatte, konstaterer Karlsen.

Les mer om vår bransjeløsning for bygg og anlegg.

Stolt av å ha de på kundelisten

Roberth Klemetsen, daglig leder i Invo er svært fornøyd med å ha entreprenøren med på laget.

BundeBygg er en stor aktør i bygg- og anleggsbransjen, med et svært godt rennommé. Det er med andre ord en aktør vi kan være stolte av å ha på kundelisten. Vi ser frem til å kunne bistå i tiden fremover, slik at de kan få enda mer tid til å gjøre det de er best på, uttaler Klemetsen.

Lurer du på om Invo sine løsninger passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

Kontakt oss

Nysgjerrig på hva vi kan hjelpe deg med?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt!