Invo sikrer god prosjekt- og dokumenthåndtering fra hjemmekontor

Ferske tall viser at nesten halvparten av medlemsbedriftene i NHO vil fortsette med valgfritt hjemmekontor etter at koronapandemien er over. Invo gjør den nye hverdagen enkel og brukervennlig med siste generasjon IT-verktøy for dokumenthåndtering og prosjektstyring.

Ferske tall viser at nesten halvparten av medlemsbedriftene i NHO vil fortsette med valgfritt hjemmekontor etter at koronapandemien er over.

I kjølvannet av pandemien er behovet for gode, heldigitale verktøy for prosjektstyring, samhandling og dokumenthåndtering blitt enda større. Og selv når hverdagen begynner å normalisere seg, vil trenden med fleksibelt arbeidssted fortsette. Invo gjør den nye hverdagen enkel og brukervennlig med siste generasjon IT-verktøy for prosjekt- og dokumenthåndtering.

Invo Connect er en helt ny applikasjon til Microsoft 365 som forenkler prosessen med å søke etter, finne igjen og arkivere dokumenter mellom Outlook og SharePoint, Teams og OneDrive for Business. Med én felles arbeidsflate kan bedrifter forbedre og effektivisere samarbeid, arbeidsflyt og beslutningsprosesser – noe som gjør hjemmekontoret mer attraktivt enn noen gang.

Lurer du på om Invo Connect passer for din virksomhet? Kontakt oss for å få personlig veiledning.

I tillegg til Connect, leverer vi moduler for prosjekthåndtering, prosjektstyring, kvalitetssystem, kontrakt, sak, dokumentsenter og intranett. Med andre ord, kan norske bedrifter sikre seg tilgang på alt de trenger for en sømløs digital brukeropplevelse.

Invo leverer alltid nyeste Microsoft-funksjonalitet

I Invo videreutvikler vi løsningene våre basert på kundenes behov og trender i markedet. Vi forbedrer funksjonalitet i eksisterende moduler, og utvikler helt nye moduler – ofte i samarbeid med kundene.

Fordi produktene våre er tett integrert med Microsoft er det viktig for oss at brukerne får tilgang til ny funksjonalitet fra Microsoft. Vi overvåker til enhver tid deres lanseringer, og tar dette inn i våre løsninger. Det betyr at kundene våre alltid har tilgang på den mest moderne teknologien og de smarteste løsningene.

Se våre webinarer og lær mer om hvordan Invos produkter kan gjøre din arbeidshverdag enklere. 

– Invo er en fremoverlent aktør

Fagorganisasjonen Parat er blant kundene som bruker våre produkter i dag.

Invo Connect er et spennende produkt, og det er spesielt hyggelig at Invo tenker nytt rundt å gi sluttbrukerne enklere og mer effektive produkter. De klarer å sette ideer og tanker ut i gode, praktiske løsninger og fremstår som en fremoverlent aktør i markedet. Med de nye løsningene de har lansert, er vi sikre på at vi får enda flere og mer fornøyde brukere hos oss i Parat, sier Terje Wahl, IT-ansvarlig i Parat.

Les mer om våre fornøyde kunder.